Понякога трябва да направите една малка промяна в начина си

...
 
Понякога трябва да направите една малка промяна в начина си
Коментари Харесай

Какво трябва да направите, за да сте здрави: 8 правила

 

Понякога би трябвало да извършите една дребна смяна в метода си на живот, с цел да подобрите доста здравето си. За да сте здрави, следвайте тези 18 правила.

 

СМЕНЕТЕ ГАЗИРАНАТА ВОДА С ОБИКНОВЕНА

Повечето газирани питиета съдържат високи равнища на захар и химикали, които не са подобаващи за нас. Ако имате потребност от захарни мехурчета, вземете ги от естествената захар, намираща се в плодовете.

 

НАСПЕТЕ съдебна експертиза

Възрастните би трябвало да спят приблизително осем часа на нощ.Ако не ги получите, може да се почувствате малко изтощени денем. Настроението ви ще бъде на ръба и работата ви ще бъде сложна. Сънят е от решаващо значение с цел да се чувствате отпочинали, подмладени и здрави. Липсата на сън може да ни накара да вършим неточности, които не желаеме.

 

Опитайте се да си легнете в рационален час, с цел да може тялото ви да получи всичко належащо.

 

МЕДИТИРАЙТЕ

Медитацията е превъзходен метод да се отпуснете и да изчистите умствената си неразбория.

Средностатистическият човек има сред 50 000 и 70 000 мисли дневно, тъй че отделянето на известно време за отмора на мозъка ни може да ни помогне да се откъснем от нестабилната умствена активност.

 

ИЗБЕРЕТЕ УПРАЖНЕНИЯТА, КОИТО ХАРЕСВАТЕ

 

За да сте здрави, би трябвало да вършиме упражненията, които ви харесват. Сред многото налични извършения и тренировки има смисъл да филтрирате и да намерите тези, които харесвате. Ако се забавлявате да вършиме несъмнено упражнение, ще го вършиме по -често.

 

ЯЖТЕ ПОВЕЧЕ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ

След тежък работен ден най-лесният метод е да се приберете у дома и да затоплите полуфабрикат в тигана. Времето, належащо за готвене на замразена храна, е почти същото, що се касае за приготвянето на нещо прясно, като паста и зеленчуци. Всеизвестно и прието е, че плодовете и зеленчуците са потребни за здравето и би трябвало да се употребяват като част от здравословната диета.

 

ОТЪРВЕТЕ съдебна експертиза ОТ ПРЕРАБОТЕНИТЕ ХРАНИ

Преработената храна е лесна за намиране в магазина и лесна за подготвяне. Въпреки това, макар че икономисва време посредством консумация на такива храни, вие не вършиме нищо положително за тялото си. Преработените храни постоянно съдържат захар и високо фруктозен царевичен сироп.

Някои от модифицираните храни, които консумирате, съдържат транс -мазнини и модифицирани растителни масла, което може да усили риска от сърдечни болести.

 

ОБИЧАЙ СЕБЕ СИ

 

Важно е да изградите живота си към позитивност и съчувствие.За да постигнете това, първо би трябвало да се научите да обичате себе си абсолютно. Да обичаш себе си не значи, че ставаш егоист; това значи да се грижите за себе си физически и душевен. Това също значи да можеш да се приемеш подобен, какъвто си – с всичките си дефекти. Даването на цялостна обич и внимание нормално води до това, че се отнасяте към хората с огромно почитание и съчувствие. Ще видите също, че хората стартират да се отнасят с вас по -добре.

 

ПРЕМАХНЕТЕ НЕГАТИВИЗМА ОТ ЖИВОТА СИ

 

Ако желаете да сте по -здрави, пробвайте се да избягвате контакт с хора, които непрекъснато ескалират обстановката. Те ви заразяват със своите отрицателни, нещастни мисли и думи.

 

В резултат на това ще откриете, че разпространявате този негатив още повече, като го предавате на други. Научете се да сте наясно с мислите си и изберете тези хора, които не основават нищо позитивно за вас.

 

Започнете да вършиме промени в живота си още през днешния ден.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР